Värmepumpar i Ljungbyholm

Annons:
Värmepump i Ljungbyholm - hitta företag som säljer och servar olika typer av värmepumpar i Ljungbyholm. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som du kan ta kontakt med när du vill få hjälp med service eller inköp av värmepump i Ljungbyholm. För att du ska få tag i bästa pris på den värmepump i Ljungbyholm som du vill köpa eller utföra service på så rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som är bra på värmepumpar, som t.ex. luft luft värmepump i Ljungbyholm. På så vis kan du jämföra garantivillkor, pris och service innan du bestämmer vilket företag inom värmepumpar i Ljungbyholm som du vill anlita eller köpa värmepump av.
Annons:

Köpa värmepump i Ljungbyholm

Nedan ser ni vår lista över olika företag som på något sätt arbetar med olika typer av värmepumpar i Ljungbyholm. Här hittar du företag som du kan kontakta om du t.ex. behöver hjälp med att serva eller köpa värmepump i Ljungbyholm.

VVS Tjänst i Kalmar AB
Öbbestorp 150
388 92 Ljungbyholm


Värmepumpcenter i Kalmar AB
Backsippvägen 11
388 32 Ljungbyholm

Annons:

Service av värmepump i Ljungbyholm

De flesta typer av värmepumpar håller i många år men kan behöva service under denna tid, så i listan ovan hittar du sannolikt företag som också utför service av värmepumpar i Ljungbyholm. Beroende på om du har frånluftsvärmepump, bergvärmepump eller luft-luftvärmepump i Ljungbyholm så hittar du förhoppningsvis något företag i listan ovan som kan utföra service på din värmepump i Ljungbyholm.

Luftvärmepumpsfakta om Ljungbyholm

I Ljungbyholm finns det som bekant minst ett företag som arbetar med värmepumpar som t.ex. luft-luftvärmepumpar, luftvärmepumpar och bergvärmepumpar. Nedan finns en del generell fakta om orten Ljungbyholm.

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

Här kan du också lära mer om Ljungbyholm om du vill veta mer än bara saker relaterat till värmepumpar i Ljungbyholm.

I Ljungbyholm hittade vi sammanlagt 2 olika företag som arbetar med olika typer av värmepumpar som du kan kontakta när du vill köpa eller beställa service av värmepump i Ljungbyholm. Om du inte hittar något lämpligt företag i Ljungbyholm från listan ovan rekommenderar vi att du letar vidare efter företag som kan värmepumpar i Kalmar.

Orter i Sverige där du hitta företag som säljer och servar värmepumpar

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta företag som säljer och utför service av värmepumpar till bra pris.